Наша компанія вийшла на рекордні темпи робіт!

«Автомагістраль-Південь» встановила перший у цьому році рекорд із виробництва асфальтобетонних сумішей. За два місяці наші АБЗ випустили понад 320 тис. т асфальтобетонних сумішей – більше, ніж будь-коли у період березень-квітень. Також вироблено 150 тис. т укріплених щебеневих сумішей!

Кількість виробничих баз компанії сягнула 18 одиниць. Працюють 13 асфальтобетонних заводів та 5 установок з виготовлення укріплених в’яжучим щебеневих сумішей, забезпечуючи дорожньо-будівельні роботи у 10 областях країни: Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Луганській, Львівській, Одеській, Сумській та Харківській.

Ремонтні та будівельні роботи проводимо на 25 об’єктах. На деяких майже цілодобово! Задіяна вся наша велика команда – більше 3 тисячі співробітників та майже 1 тисяча одиниць дорожньо-будівельної техніки.

Сьогодні у святковий день багато наших колег продовжують працювати!

Вітаємо весь наш дружній колектив із першими великими досягненнями і травневими святами! Ми розпочали цей сезон як ніколи динамічно та потужно. Отже, нехай для нашої компанії рекордним буде увесь 2020 рік!