Команда «Автомагістралі-Південь» узяла участь у легкоатлетичному забігу Кbp runway run з нагоди відкриття терміналу F

«Автомагістраль-Південь» має молоду, енергійну, сучасну та талановиту команду, яка досягає успіхів не лише на професійному рівні, але й у вільний час – поза межами робочої діяльності.

Минулої неділі в аеропорту «Бориспіль» відбувся легкоатлетичний забіг Кbp runway run, присвячений відкриттю терміналу F. Десять спортсменів «Автомагістралі-Південь» об’єдналися у команду та взяли участь у змаганнях під брендом нашої компанії. Адже одна з цінностей нашої компанії – здоровий спосіб життя співробітників. Повносилий колектив є вагомим фактором розвитку будь-якого бізнесу: спільні тренування з колегами зміцнюють корпоративний дух, допомагають дізнатися більше про співробітників.

«У спортивному заході взяли участь ті, хто просто любить біг, і таких людей у нашій компанії достатньо, –  розповіла начальник відділу кадрів Ольга Петровська. – Це важливо для корпоративної культури нашої компанії, бо якщо люди займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя, то це допомагає їм залишатися енергійним, цілеспрямованими, ефективними та й щасливими!»

Наші спортсмени взяли участь у трьох забігах: на три, п’ять та десять кілометрів. А вболівати за них приїхала ще й команда підтримки. Це перша така подія для аеропорту та перший подібний досвід для нашої компанії. І напевне не останній, позаяк ідея спортивних корпоративних змагань припала нашим молодим співробітникам до душі!

«Цілі, які ми ставимо перед собою, – популяризація здорового способу життя, прагнення до гарної фізичній форми та зміцнення корпоративного духу, – зазначив  Віталій Екімов, начальник лабораторії з контролю якості виробництва «Автомагістраль-Південь». – Ми плануємо і надалі брати участь у спортивних заходах і пропагувати здоровий спосіб життя та спорт!»

«Автомагістраль-Південь» підтримала ідею забігу ще й тому, що для України тема будівництва та розвитку сучасних аеропортів дуже актуальна. Це стосується і сервісу, і аеродромних комплексів, і, безумовно, злітно-посадкових смуг. «Автомагістраль-Південь» саме споруджує в Одесі за новими технологіями та надсучасними вимогами будівництва сучасну ЗПС, якою пишатиметься не тільки Південна Пальмира, а й вся Україна. Цілком імовірно, що наступний масштабний марафон відбудеться саме в Одесі. Ми готові до того, що якість і досконалість нашого покриття перевірятимуть тисячі найкращих українських легкоатлетів!