Фахівці «Автомагістралі-Південь» пройшли технічний тренінг у Німеччині

Провідні фахівці компанії «Автомагістраль-Південь» 28-30 листопада 2018 року взяли участь у технічному навчанні в Німеччині. Тренінг проводила всесвітньо відома компанія HUESKER Synthetic GmbH, яка спеціалізується на виробництві геосинтетичних матеріалів та інженерному супроводі їх застосування.
Згідно з навчальною програмою, було розглянуто можливі галузі застосування різних варіантів геосинтетичних матеріалів, індивідуальні технічні рішення щодо їх використання при влаштуванні насипу на слабкій грунтовій основі, армування грунтів для влаштування підпірних стін і крутих схилів, зведення споруд у місцях із можливими карстовими явищами, армування шарів дорожньої основи та асфальтобетонного покриття для забезпечення високого рівня захисту від деформацій протягом тривалого терміну служби тощо.
Також учасники тренінгу побували на ділянках будівництва автобанів у Голландії, де побачили безпосереднє застосування інженерних рішень і технологій із використанням геосинтетичних матеріалів.
Оскільки і в Україні в дорожньому будівництві геосинтетичні матеріали застосовуються досить часто, участь у схожих навчальних заходах дозволяють нашій компанії постійно впроваджувати передові технології та приймати правильні рішення щодо вибору якісних матеріалів, які гарантовано забезпечать необхідний результат.