Будні каткиста “Автомагістраль-Південь”

На нашому будівництві нової траси Н-31 «Дніпро-Решетилівка» працює унікальний каткист. Руслану Іващуку 46 років. Понад чверть століття він віддав армії, а три роки тому прийшов до нас в «Автомагістраль-Південь».

Спочатку працював дорожнім робітником, а потім пересів на каток. Дорожньо-будівельна сфера  з сучасною технікою та високими потужностями так захопила нашого нового співробітника, що він почав знімати про це відео.

Іващук фільмував дорожньо-будівельну техніку «в дії», своїх колег і мальовничі пейзажі України з оновленими дорогами. Вечорами монтував з відео невеличкі сюжети – у цьому йому допомагала дружина Олена. Вона професійний тележурналіст, навчила Руслана правильно вибудовувати кадр та монтувати.

Готові сюжети і робочі замальовки надсилав своїм співробітникам. Їм подобалось.

«Я знімав відео, колеги відправляли його своїм батькам, дружинам, дітям – для того, щоб ті побачили, на якій техніці працюють їх близькі», – розповідає Руслан.

Пізніше зробив блог на платформі facebook, оновив відеотехніку й освоїв висококласний монтаж. У цьому починанні його підтримали колеги та бригадир Сергій Анкудінов.

На сторінці «Будні каткиста» Руслан показує, як виглядає будівництво доріг із кабіни катків та вантажівок, зберігає найцікавіші моменти відновлення українських автошляхів майже в режимі онлайн.

Найбільше Руслану подобається робота екскаваторів – каже, що на земляних роботах справжня свобода у зйомках!

Зараз за його сторінкою на facebook стежать понад три сотні людей – активно коментують та лайкають відео. До нього звертаються за унікальним контентом. А прес-служба «Автомагістралі-Південь» домовилась із Русланом про ексклюзивне співробітництво. Чекайте прямих включень із найважливіших дорожніх ремонтів України!