“Автомагістраль-Південь” завжди відкрита до діалогу

Ми завжди пишемо про будівництво великих об’єктів. Сьогодні ж порушимо традицію і напишемо про невеликий елемент об’єкту «Капітального ремонту на вулиці Академіка Заболотного у місті Київ». Під час ремонту цієї магістралі ми мали облаштувати наземний пішохідний перехід. Згідно проектів, зараз усі переходи мають бути пристосовані для людей з обмеженими можливостями. Проте деколи ці проектні рішення потребують додаткового коригування під час будівництва, щоб відповідати реальним потребам людей, які пересуваються на візках.
Саме з такою ситуацією ми зіткнулися під час ремонту на Заболотного. До начальника дільниці зателефонував ветеран АТО у візку, який живе поблизу цієї траси, і висловив ряд побажань, які б допомогли йому й іншим людям з особливими потребами зручніше користуватися світлофорним переходом через цю вулицю. Основне його прохання було зменшити вугол нахилу пандуса. Цей параметр суттєво впливав на зручність користування наземним переходом. 

Ми уважно його вислухали, погодили запропоновані зміни з Київавтодором і почали спорудження зручного пандусу.
Перехід з пандусом та зручними сходами ми влаштували на розподільчій смузі дороги. На автодорозі знадобився один такий перехід, оскільки в інших місцях вулиця Заболотного обладнана підземними переходами. Для того, щоб зробити цей інфраструктурний об’єкт, нам не знадобилось додаткових ресурсів – лише зворотній відгук від людини, яка буде користуватися цим переходом щодня.
Здається, це дрібниця. Проте саме на таких дрібницях видно повагу одне до одного. «Автомагістраль-Південь» відкрита до спілкування: ми готові вислухати ваші пропозиції та побажання і будемо намагатися донести їх до замовника. Усі наші контакти є на сайті та на сторінці у фейсбуці. А телефон начальника виробничої дільниці, який працює на ділянці, яка Вас цікавить, можна знайти на стенді із паспортом об’єкту.