«Автомагістраль-Південь» завершила ремонт дороги Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь

На об’єкті автомобільної дороги національного значення Н-08 в Оріхівському районі Запорізької області км 548+108 – км 573+089 компанія «Автомагістраль-Південь» уже виконала роботи з відновлення дорожнього покриття основного проїзду на ділянці с. Преображенка – м. Оріхів загальною протяжністю 7,1 км.

«Поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-08 тривав з початку травня, – розповів інженер ВТК Олександр Чорний. – За цей час проведені роботи з посилення дорожньої конструкції із застосуванням прогресивного методу холодного ресайклінгу з подальшим влаштуванням вирівнюючого шару із крупнозернистої асфальтобетонної суміші та верхнього шару із щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші. Загальна площа відремонтованої ділянки становить 74200 м2».

Оскільки значна протяжність ділянки ремонту проходить через м. Оріхів, довелося виконати значний обсяг робіт із благоустрою та облаштуванню ділянки: влаштування примикань та з’їздів, автобусних зупинок, встановлення бортових каменів, тротуарів тощо. На об’єкті було задіяно близько 50 одиниць техніки та біля 80 працівників.

Нині на ділянці автодороги завершують нанесення розмітки та влаштування посадкових майданчиків. На найближчі дні заплановано встановлення дорожніх знаків.

Загальна вартість виконаних робіт становить 93 млн. грн.