«Автомагістраль-Південь» за місяць відновить дорогу «Шостка-Глухів»

 

На автошляху Р-65  «Шостка-Глухів», від м. Шостка в напрямку м. Глухів, цього тижня «Автомагістраль-Південь» розпочато ремонтні роботи. До початку травня нашими фахівцями заплановано відновити половину від 15-кілометрового ремонтного відрізка дороги Р-65, де не було ремонту ще з радянських часів.

«На початку квітня нами розпочато фрезерування покриття проїжджої частини. У п’ятницю розпочали влаштування укріпленої основи із 15-сантиметрового шару щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом. У неділю планується влаштовувати 10-сантиметровий нижній шар покриття із крупнозернистого асфальтобетону. Влаштування верхнього шару покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА) товщиною 5 см плануємо завершити на початку травня», – розповів про роботи на ділянці Дмитро Шульга, інженер ВТК компанії «Автомагістраль-Південь».

За його словами, до ремонтних робіт на даному відрізку а/д Р-65  залучено близько 50 наших співробітників та понад 40 одиниць дорожньо-будівельної техніки.

Як і на іншій ділянці ремонтних робіт у Шостці – по вул. Воронезькій, відновлення дорожнього полотна «Автомагістраль-Південь» проводить без перекриття руху. Окрім робіт з суцільного відновлення дорожнього полотна, що забезпечать необхідну міцність та довговічність, заплановано також роботи з облаштування узбіч та з’їздів, а також з безпеки дорожнього руху – нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків.

Під час виконання дорожньо-ремонтних робіт просимо учасників дорожнього руху бути особливо обачними, звертати увагу на встановлені тимчасові попереджувальні дорожні знаки та дотримуватись правил дорожнього руху.