“Автомагістраль-Південь” сьогодні випустила мільйонну тонну асфальтобетонної суміші у цьому сезоні!

“Автомагістраль-Південь” сьогодні випустила мільйонну тонну асфальтобетонної суміші у цьому сезоні!

Третій рік поспіль наші обсяги випуску АБС перевищують показник в 1 мільйон тонн. Компанія залишається впевненим лідером в Україні як за кількістю відремонтованих та побудованих кілометрів доріг, так і за випуском асфальтобетону.
“2017 року ми вийшли на обсяги випуску понад 1 млн. т а/б суміші і продовжуємо стабільно демонструвати дуже високі результати. Для нас важлива не тільки кількість, але і якість продукції – кожна тонна нашого асфальтобетону відповідає найвищим стандартам”, – заявив генеральний директор “Автомагістралі-Південь” Микола Тимофеєв.
Нині у нас працюють 13 АБЗ. Зокрема, торік ми запустили надпотужну асфальтозмішувальну установку MARINI TOP TOWER 4000 у Дергачах Харківської області, яка здатна виробляти 320 т на годину. Ще один завод – MARINI TOP TOWER 3000 – з’явився у Новомосковську Дніпропетровської області. Його продуктивністю близько 240 т суміші на годину.

Цьогоріч запрацював наш перший закордонний завод MARINI у місті Вулканешти (Молдова). Кожне наше виробництво оснащено лабораторією, яка контролює всі етапи приготування сумішей – від вхідного матеріалу і розробки найкращого рецепта асфальтобетону для тієї чи іншої дороги до моніторингу кожного влаштованого шару дорожнього одягу.