«Автомагістраль-Південь» розширює географію проекту з утримання доріг

Минулого тижня наша компанія виграла тендери на утримання двох доріг на Дніпропетровщині. Це траси Н-11 Дніпро-Миколаїв (на ділянках км 53 + 000 — км 137 + 424, км 164 + 300 — км 179 + 570) та М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине (на ділянці км 151 + 680 — км 195 + 660). Наші фахівці вже приступили до дрібного ремонту на дорозі М-04, а на автошляху Н-11 експлуатаційні заходи розпочнуть найближчим часом.

Наша компанія вже має досвід утримання та зимової експлуатації доріг. З осені минулого року ми успішно реалізуємо проект  всесезонного утримання дороги М-05 Київ-Одеса в межах Київської області. Водії підтвердять: незважаючи на морозну та сніжну зиму із хуртовинами, ожеледицею, шлях зі столиці в Одесу завжди був відкритий для проїзду. Також ми реалізували низку пасивних методів боротьби зі снігом та облаштували супутню інфраструктуру на трасі. Аналогічні роботи будуть проводитися і на дорогах Дніпропетровської області.

«Автомагістраль-Південь» вважає, що передача українських доріг в експлуатаційне утримання приватним компаніям – єдиний ефективний спосіб збереження автошляхів. Вчасний ремонт, прибирання снігу та інші заходи значно збільшують інтервал між капітальними ремонтами, заощаджуючи бюджетні кошти.