«Автомагістраль-Південь» продовжує забезпечувати безпечний проїзд трасою М-05 «Київ-Одеса» у межах Київської області

З учорашнього дня Україну вкрила хуртовина. Найскладніші погодні умови спостерігаються в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях. Частково на дорогах цих регіонів обмежено рух вантажного транспорту. За добу випало близько 10−15 см снігу, а подекуди і 20 см. Складні погодні умови у країні очікуються і в найближчі два дні.

Незважаючи на надзвичайну ситуацію, «Автомагістраль-Південь» забезпечує безпечний проїзд трасою М-05 «Київ-Одеса» у межах Київської області. Наша техніка мобілізована і безперервно працює з 23-ї години 22 січня, забезпечуючи безперешкодний під’їзд до Києва з боку Одеси та виїзд зі столиці.

«Усі наші машини виїхали на очищення автотраси: на дорозі постійно виконуються роботи зі снігоочищення та обробки протиожеледними матеріалами.  Задіяно 26 комбінованих дорожніх машин, чотири навантажувачі, п’ять автогрейдерів, два трактори та автозаправщик.  Загалом для виконання робіт залучено понад 50 працівників.  Станом на 18 годину для виконання робіт за добу було використано 760 тонн піщано-соляної суміші, 16 тонн солі, 4 кубометри ропи», – розповідає диспетчер «Автомагістралі-Південь» Тетяна Тютюнник.

Нагадаємо, «Автомагістраль-Південь» реалізує перший для себе проект зі всесезонного утримання дороги М-05 «Київ-Одеса» у межах Київської області (км 11+660 – км 143+028).