«Автомагістраль-Південь» продовжує нарощувати парк техніки.

У цьому році ми концентруємось на розширені автопарку земляної техніки. Це нам дозволить ефективно реалізовувати державну Програму переходу на капітальний ремонт доріг з 2021 року. А також проводити більше капітальних ремонтів на українських дорогах вже зараз.

Ми вже купили першу одиницю спеціалізованої техніки у новому сезоні – гусеничний екскаватор Doosan DX340LCA. Нову техніку ввели в експлуатацію того ж дня! Найближчим часом буде закуплено ще три екскаватори: один Doosan DX340LCA та дві одиниці Doosan DX260LCA.

Вибір техніки цієї не випадковий, наші спеціалісти вже не один рік віддають перевагу південнокорейському виробнику з віковою історією.

Техніка Doosan має ряд важливих переваг перед конкурентами, зокрема це пристосованість до українських доріг, відносно невисока вартість оригінальних запасних частин, при високій їх якості, співвідношення «ціна-якість». «Саме це дає значно кращі показники строків окупності капіталовкладень, порівняно з конкурентами», –  розповідає наш партнер, генеральний менеджер по Одесі і східному регіону компанії-дистриб’ютора Doosan «Індустрія» Дмитро Середа.