«Автомагістраль-Південь» підтримує профільну освіту

Дорожня галузь вкрай потребує молодих, талановитих та освічених фахівців. Тому наша компанія всебічно підтримує профільну освіту, створює стимули для молоді, яка обирає професію дорожника.

В першу чергу наша підтримка стосується, на наш погляд, найкращого професійно-технічного закладу країни – Барського коледжу транспорту та будівництва Національного транспортного університету.

Цими вихідними наша компанія організувала екскурсію у коледж для учнів 9-11 класів чотирьох шкіл Одеської області та трьох Миколаївської області. Так вже історично склалось, що значна частина працівників нашої компанії з Кривоозерського району Миколаївської та Іванівського району Одеської області. У цьому регіоні мешкає багато династій дорожників. Звичайно, ми зацікавлені, щоб діти та онуки наших співробітників також працювали у нашій компанії.

Під час екскурсії школярі познайомились з викладачами, побачили навчальні класи, обладнання, умови проживання у гуртожитку. Зрозуміли, що навчання у коледжі це можливість стати висококласним, затребуваним спеціалістом, що має дуже гарну перспективу кар’єрного росту.

Судячи за відгуками дітей, екскурсія залишила лише позитивні враження. І значна кількість школярів у цьому році спробує поступити саме в Барській коледж.

Зі свого боку компанія «Автомагістраль-Південь» зробить все, щоб талановиті хлопці та дівчата змогли отримати професію дорожника. Ми за власний рахунок сплачуємо навчання на контракті дітей з малозабезпечених сімей. Ми обов’язково будемо продовжувати запрошувати студентів коледжу на виробничу практику, для того щоб вони мали можливість освоювати сучасну дорожньо-будівельну техніку. Підтримаємо коледж навчальною літературою та обладнанням.

Хочемо подякувати директору коледжу Йосипу Едуардовичу Кібітлевському за підтримку нашої ідеї познайомити школярів з Барським коледжем. Успіхі навчального закладу, той високий рівень знань, який отримують студенти – це в значній мірі його особиста заслуга. В умовах дуже обмеженого фінансування з боку держави Йосип Едуардович знайшов можливість зробити свій навчальний заклад справжнім лідером середньої професійно-технічної освіти, який відповідає викликам часу та дає нашим дітям висококласну освіту.