«Автомагістраль-Південь» перемогла у тендері на будівництво траси Н-31 – «Дніпро–Царичанка–Кобеляки–Решетилівка» на Дніпропетровщині

Ми спорудимо 3,5 км дороги від села Лобойківка Петриківського району до межі області. Всі ресурси для будівництва ділянки акумульовані, чекаємо тільки на дозвіл на будівництво, який має надійти за 15 днів.

Зараз наші фахівці активно працюють на інших частинах автотраси Н-31. На першій ділянці – з «нульового» кілометра по сьомий – дорожні робітники вкладають верхній шар дорожнього одягу. Його кладуть із щебенево-мастичної асфальтобетонної суміші запланованим обсягом 16 тис. т. На ділянці дороги одночасно працюють два асфальтоукладальні комплекси, а суміш підвозять 30 автосамоскидів. Завершити роботи плануємо за 10 днів, після чого на дорозі буде встановлено бар’єрну огорожу та нанесено дорожню розмітку.

На другій ділянці автодороги – з 7-го по 11-й км – уже встановили бар’єрну та парапетну огорожі. Найближчим часом робітники «Автомагістралі-Південь» нанесуть дорожню розмітку та підготують ці 4 км до вводу в експлуатацію.

На третій ділянці – 11+000 км – 12+000 км – завершили монтаж труб і продовжуємо відсипку земляного полотна (готовність робіт становить 95%). Триває підготовка шарів основи.

Роботи виконують більше 100 робітників нашої компанії.

За 2017-2018 роки «Автомагістраль-Південь» побудувала 11 км траси Н-31. Автошлях не проходить через населенні пункти і фактично функціонуватиме як європейський автобан. Це значно підвищить безпеку руху. На цій трасі першої категорії є чотири смуги, у деяких місцях проїзд розширено до шести смуг.