«Автомагістраль-Південь» оголошує про початок робіт в новому сезоні

В Україну прийшла рання весна, майже по всій території країни  встановилася плюсова температура повітря, і  «Автомагістраль-Південь» розпочала ремонти доріг раніше запланованого терміну. Ми активно продовжуємо минулорічні проекти і розпочинаємо нові. Бригади нашої компанії вже ремонтують автотраси у Донецькій, Дніпропетровській, Київській, Львівській та Одеській областях.

Головне завдання компанії дорожньо-будівельного сезону  – впровадити нові технології та більш жорсткий контроль якості, а також збільшити частку проектування та будівництва автошляхів. Так, 2019 року побудуємо ділянку дороги Н22 «Устилуг-Луцьк-Рівне».

Іще одна амбітна задача – перший закордонний проект нашої компанії. Ми активно готуємося до початку ремонту дороги М3 Кишинів-Джурджулешти у Молдові. У сусідню країну вже виїхали наші фахівці, аби вчасно провести необхідні підготовчі заходи, зокрема, монтаж виробничої бази та введення в дію італійського асфальтобетонного заводу MARINI Top Tower 3000 потужністю 240 т асфальтобетону на годину.