«Автомагістраль-Південь» діє на випередження непогоді!

Сьогодні о п’ятій годині ранку розпочався снігопад, наша техніка чергувала на ввіреній «Автомагістраль-Південь» дорозі М-05 Київ-Одеса з половини четвертої ранку для того, щоб негайно приступити до роботи, як тільки-но негода розпочнеться.

Зараз в межах Київської області на трасі М-05 працюють 14 комбінованих дорожніх машин, які очищують проїзну частину та посипають дорогу піщано-сольовими сумішами або сольовими розчинами, 4 навантажувачі та 27 робітників.

«Снігопад розпочався о п’ятій годині ранку, а в 4.30 на дорогу вже виїхала перша комбінована дорожня машина, перед снігопадом уся техніка стояла на своїх місцях і була готова до роботи», – розповідає диспетчер «Автомагістраль-Південь» Тетяна Тютюнник.
Окрім прибирання проїзної частини, робітники компанії очищують супутню інфраструктуру: зупинки громадського транспорту, лотки, водовідводи. Цим займаються п’ять мобільних бригад.

Нагадаємо, «Автомагістраль-Південь» реалізує перший для себе проект із всесезонного утримання дороги М-05 Київ-Одеса в межах Київської області (км 11+660 – км 143+028). На трасi ні на хвилину не припиняється рух автотранспорту. Наразі проходить процес обробки траси реагентами вiд ожеледиці.